skip to Main Content
91154493 tone@webhagen.no
Jeg Lager Webside Til Deg

Jeg lager webside til deg

Har du en virksomhet – en forretning eller noe du brenner for – er det viktig å sørge for at du når fram til ditt publikum.

Jeg lager websider for din virksomhet. På kjøpet får du rådgivning om hvordan du skal strukturere sidene, hva slags innhold du bør ha og hvilken mal som vil passe akkurat for deg.  Jeg kan også lage logo, fotografere, skrive innhold og mye mer. Dessuten kan jeg vedlikeholde sidene for deg, om du ønsker det. Du blir altså ikke overlatt til deg selv, men får løpende oppfølging i prosessen. Her kan vi bruke Skype eller telefon, så det spiller ingen rolle hvor du holder til.

En webside kan ses på som et visittkort eller en brosjyre for virksomheten din. Forskjellen er at websider er mye enklere å holde oppdatert med ny informasjon. Webinnhold vil på den annen side alltid være «ferskvare» som må fornyes med jevne mellomrom. Før var det nok å sørge for at du hadde en oppføring i telefonkatalogen og en annonse i en avis. Slik er det ikke lenger. Folk bruker mer og mer nettet til å orientere seg om tilbud og tjenester. Brutalt sagt, er det nesten slik at dersom du ikke har en webside, så eksisterer ikke virksomheten din. Det er nesten som ikke å ha telefon.

Ta kontakt, så hjelper jeg deg.

Back To Top