skip to Main Content
91154493 tone@webhagen.no

 

Psykolog Hege Hærem

Jeg har fått kyndig hjelp av Tone hos Webhagen til å lage hjemmeside for psykologpraksisen min. Jeg er svært fornøyd med uttrykket hjemmesiden har fått. Jeg visste hva jeg ville ha, uten at jeg kunne formulere det tydelig, bare visste at jeg kom til å vite når jeg så det. Så en ekstra kompliment til Tone for å fange opp hva jeg ville på første forsøk! Arbeidsprosessen har hatt god flyt og vært en hyggelig opplevelse. Så jeg kan varmt anbefale Webhagen.

Her kan du se websiden: psykologhegehaerem.no

Gabriele Sturlason, Polyfoto

Under konstruksjon av nettbutikken til polyfoto.no stod vi fast med hva vi oppfattet som vriene utfordringer. Å finne Webhagen var en enorm lettelse! Med faglig dyktighet løste Tone alle utfordringer og etablerte siden vår på nytt, så effektivt at alle forventninger ble innfridd i en rekordfart. Når Tone Webhagen sier noe skal være ferdig, er det ferdig!

Hele tiden hadde Tone vårt ønske i fokus, samt tilførte ekstra – i form av løftet våre ideer til nye høyder. Der hvor hun ikke hadde svaret umiddelbart, søkte hun raskt svar hos utviklere/leverandører, og løste de problemstillinger som oppsto.

Med sitt profesjonelle, behagelige, fine vesen leverte hun mer enn en teknisk løsning, hun leverte en opplevelse, som gjør at jeg varmt vil anbefale Webhagen videre. (Og det er en glede å fortsette å være kunde hos henne, for vedlikehold av siden.)

Her finner du Polyfoto - en spennende nettbutikk, spekket med historiske fotografier.

Polyfoto, logo

Tom Rellsve, Oppsal samfunnshus

VARM ANBEFALING!
Vi var heldige som ble anbefalt Tone Skramstad Brække med firmaet Webhagen til å bistå oss med omlegging av nettstedet Oppsalsamfunnshus.no til Wordpress. Det har vært et meget tilfredsstillende samarbeid, med sluttresultat som vi er godt fornøyd med. Hun har på en fin måte satt seg i brukernes situasjon, både de som skal søke informasjon og vi som skal forvalte nettstedet, gjennom nyttige konkrete løsninger, veiledning og opplæring. I tillegg til direkte kontakt har hun bistått i epostdialog fra tidlig morgen til sein kveld. Langt bedre service enn å forvente. Sluttprisen var også i samsvar med det som var angitt i utgangspunktet. Altså all grunn til å anbefale!

Her finner du Oppsal samfunnshus: oppsalsamfunnshus.no

Anna Sigridsdatter Heen

Tone er en veileder i ordets rette forstand: Hun har møtt meg «der jeg er», og gir innspill og lærer meg opp samtidig som jeg beholder styringen. Hun er meget behagelig å samarbeide med, tar umiddelbart mine «bestillinger, er rask og nøyaktig i utførelsen og det hun leverer har høy kvalitet. Anbefaler henne på det varmeste!

Anna har fått satt opp fire websider. Her finner du websidene hennes:

Anna Sigridsdatter Heen er også leder av Norsk psykoterapiforbund. Også her har Webhagen levert hjemmeside.

Institutt for barne-og ungdomspsykoterapi

Hurra for Tone og hennes Webhage!

Hun er i sannhet en god webgartner, og har vært til fantastisk hjelp med å oppgradere vår hjemmeside. Rask, god og personlig service. Hun har både luket ut, plantet nytt og organisert så det er en fryd. Og attpå til vist en svært ukyndig gartnerspire hvordan man skal kunne holde det hele i orden og oppdatert. Tusen takk for hjelpen!

Her finner du Institutt for barne-og ungdomspsykoterapi: ibup.no

Kjersti Brænne, Institutt for barne-og ungdomspsykoterapi
IBUP, logo

Bekkestua Medical Beauty

Vi har fått fantastisk god hjelp av Tone Skramstad Brække og Webhagen. Vi trengte sårt ny webside og jeg hadde ideer om hvordan jeg ville ha det. Sammen kom vi frem til et resultat som jeg er superfornøyd med. Hennes arbeid er upåklagelig og presist, hun er dyktig, har sans for detaljer og forstår vårt budskap og det vi ønsket å formidle. Tone er rask og pålitelig og utfører alt hun gjør med høy kompetanse. Tone «ser» deg som kunde og kommer med råd uten at det virker forstyrrende. Gled deg!

Tonje Nathalie Hall Cernei
Her finner du websiden til Bekkestua Medical Beauty

Bekkestua Medical Beauty, logo

Psykolog Marit Mogstad

Det har vært en glede å samarbeide med Tone i Webhagen.
Hun har en ro og vennlighet som har vært god å møte for en stresset og lite teknologisk person. Tone har hjulpet meg til å klargjøre hva som er viktigst og til å se mange valgmuligheter. Hun svarer tålmodig på alle spørsmål og har vært en god støtte og kreativ hjelp hele veien. Jeg er kjempefornøyd med resultatet!

Birgitta Vikström, Bedriftslosene

På to timer hjalp Tone meg å løse alle problemer. Hun renset websiden vår for alle «uhumskheter», oppgraderte alt som burde vært oppgradert for lengst og installerte Google analytics. Hun lærte meg også hvordan jeg i fortsettelsen skulle rense, ta backup og oppgradere jevnlig. Det er nå gått fire måneder og med Tones opplæring har jeg klart å vedlikeholde websiden selv uten problemer.

Beate Myrvold, pilatestrening.com

Webhagen v/Tone Skramstad Brække har laget websider for meg. Webhagen har og også laget googleannonser og administrert disse i forbindelse med flere websider jeg eier. Tone er ryddig og profesjonell å samarbeide med. Hun svarer raskt på henvendelser og løser problemer raskt og effektivt.

Beate Myrvold, pilatestrening.com

Marte Kjørstad, Arte et Marte

Tusen takk for super WordPress-nødhjelp, Tone! Godt å få ordna opp i både oppdateringar og back-up, og no er alt i skjønneste orden!

Back To Top